Beoordelingen over Wood and Tools

Samenvatting
positive 92.3% (169 beoordelingen)
Gemiddelde score: 9.3/10 neutral 7.1% (13 beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 183 negative 0.5% (1 beoordelingen)
Filter beoordelingen ( Wissen)
(125) (44)
(10) (3)
(0) (1)

Laat beoordeling/vraag achter


Supersnelle levering. Top!
rating
Levering was supersnel (binnen één dag). Dinsdagmiddag besteld, woensdagmiddag in huis. Hartstikke goed. Ik kom bij jullie terug :-).
Hetty d.18/06/2018
prima shop
rating
goede verzending en duidelijke afhandeling.
R v.09/06/2018
Aanbevolen shop.
rating
Leuke shop met veel praktische dingen, voor ieder wat wils en betaalbaar.
Fidom P.27/05/2018
Overzichtelijk
rating
Jammer genoeg maar 1 exemplaar van de door mij bestelde goederen. Wil graag weten wanneer er weer nieuwe setjes binnenkomen.
John S.27/05/2018
Uitstekend
rating
Nette firma die zich correct aan afspraken houdt. Snelle levertijd.
Hans W.25/05/2018
Geen service
rating
Na een week niets ontvangen.
Dirk M.13/05/2018
Antwoord: Je hebt briefpost gekozen, briefpost binnen europa (maar buiten nederland) duurt een aantal dagen zoals duidelijk aangegeven staat bij het artikel, dus tot zover geen klacht naar de bezorger (sandd). Wij vinden dit persoonlijk ook vrij lang, om eerlijk te zijn. Een alternatief was kiezen voor pakketpost, dan had je de bestelling binnen 1 dag gehad.
goeie site
rating
snelle levering en duidelijke site
Hilly L.05/05/2018
Top
rating
Snelle levering goede communicatie
Liesbeth v.03/05/2018
Groot asortiment
rating
Dus heel veel keuze
Erika v.27/04/2018
Lange levertijd
rating
Ik heb 6 dagen op mijn levering moeten wachten. Vind ik lang, zeker omdat het via de post geleverd werd. Je krijgt een link waar staat dat het verstuurd is...maar daarna is het maar afwachten. Mailtje gestuurd, maar in het antwoord stond niets meer dan 'ja, is toch echt verstuurd. Wacht het nog maar even af.' Is als koper niet echt prettig. Overigens kreeg ik wel snel reactie op mijn mail.
Marc d.27/04/2018
Antwoord: Wij antwoorden inderdaad altijd snel per mail. Vervelend dat het zo lang geduurd heeft. Binnen Nederland moet de bestelling normaliter binnen 1 tot maximaal 2 dagen binnen zijn.
Boortjes
rating
Allemaal ok.
Rob M.24/04/2018
Aan te raden
rating
Ik heb geen problemen ondervonden
Winfried T.20/04/2018
Prima site.
rating
Overzichtelijk.
Gerrit W.11/04/2018
Goed
rating
Super
Johan v.10/04/2018
Aanrader
rating
Ik raad Wood en Tools zeker aan bij vrienden, ben tevreden over de snelheid van leveren en het product.
Louis H.24/03/2018
Prima
rating
Prima
Miguel S.17/03/2018
1e aankoop
rating
Zeer snelle levering van een goed product. Houden zo. Niet te vaak vragen om een beoordeling. Ik weet uit ervaring dat het dan gaat irriteren. Vr.gr. Koos van Bodegraven.
Koos v.15/03/2018
Heeft van alles en nog wat.
rating
Leuke overzichtelijke website met van alles en nog wat te koop voor interessante prijzen.
ir. W.W. S.12/03/2018
8
rating
xxxxxxxxx
Claudine n.11/03/2018
snelle levering
rating
snelle levering goed ingepakt niet te duur
liesbeth v.11/03/2018
Wood and Tools - Gemiddelde score: 9.3/10 - Aantal beoordelingen: 183
Toont 1 - 20 van de 0 items

Categorieën