Customer reviews about Wood and Tools

Summary
positive 92.6% (176 reviews)
Average rating: 9.3/10 neutral 6.8% (13 reviews)
Number of reviews: 190 negative 0.5% (1 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(131) (45)
(10) (3)
(0) (1)

Click here to leave a review


Prima
rating
Zo van prima klantbehandeling, ook voor een relatieve kleine order
Johan V.08/07/2018
Redelijk
rating
Snelle, correcte levering. Info vooraf dat het pakket door de brievenbus past had wel prettig geweest.
Pjotr B.05/07/2018
Duidelijk
rating
Geen
A J B.04/07/2018
zeer goed
rating
vlotte bestelling & betalings mogelijkheden !
Luc R.02/07/2018
Te weinig kennis van uw shop
rating
Een product besteld dus eigenlijk geen mening over de shop
Anno J.02/07/2018
goed en snel
rating
Jammer van boortje 0.3
Henk A.26/06/2018
Topper
rating
Topper
Will V.23/06/2018
Supersnelle levering. Top!
rating
Levering was supersnel (binnen één dag). Dinsdagmiddag besteld, woensdagmiddag in huis. Hartstikke goed. Ik kom bij jullie terug :-).
Hetty d.18/06/2018
prima shop
rating
goede verzending en duidelijke afhandeling.
R v.09/06/2018
Aanbevolen shop.
rating
Leuke shop met veel praktische dingen, voor ieder wat wils en betaalbaar.
Fidom P.27/05/2018
Overzichtelijk
rating
Jammer genoeg maar 1 exemplaar van de door mij bestelde goederen. Wil graag weten wanneer er weer nieuwe setjes binnenkomen.
John S.27/05/2018
Uitstekend
rating
Nette firma die zich correct aan afspraken houdt. Snelle levertijd.
Hans W.25/05/2018
Geen service
rating
Na een week niets ontvangen.
Dirk M.13/05/2018
Answer: Je hebt briefpost gekozen, briefpost binnen europa (maar buiten nederland) duurt een aantal dagen zoals duidelijk aangegeven staat bij het artikel, dus tot zover geen klacht naar de bezorger (sandd). Wij vinden dit persoonlijk ook vrij lang, om eerlijk te zijn. Een alternatief was kiezen voor pakketpost, dan had je de bestelling binnen 1 dag gehad.
goeie site
rating
snelle levering en duidelijke site
Hilly L.05/05/2018
Top
rating
Snelle levering goede communicatie
Liesbeth v.03/05/2018
Groot asortiment
rating
Dus heel veel keuze
Erika v.27/04/2018
Lange levertijd
rating
Ik heb 6 dagen op mijn levering moeten wachten. Vind ik lang, zeker omdat het via de post geleverd werd. Je krijgt een link waar staat dat het verstuurd is...maar daarna is het maar afwachten. Mailtje gestuurd, maar in het antwoord stond niets meer dan 'ja, is toch echt verstuurd. Wacht het nog maar even af.' Is als koper niet echt prettig. Overigens kreeg ik wel snel reactie op mijn mail.
Marc d.27/04/2018
Answer: Wij antwoorden inderdaad altijd snel per mail. Vervelend dat het zo lang geduurd heeft. Binnen Nederland moet de bestelling normaliter binnen 1 tot maximaal 2 dagen binnen zijn.
Boortjes
rating
Allemaal ok.
Rob M.24/04/2018
Aan te raden
rating
Ik heb geen problemen ondervonden
Winfried T.20/04/2018
Prima site.
rating
Overzichtelijk.
Gerrit W.11/04/2018
Wood and Tools - Average rating: 9.3/10 - Number of reviews: 190
Showing 1 - 20 of 0 items

Categories