Customer reviews about Wood and Tools

Summary
positive 93.2% (191 reviews)
Average rating: 9.3/10 neutral 6.3% (13 reviews)
Number of reviews: 205 negative 0.5% (1 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(142) (49)
(10) (3)
(0) (1)

Click here to leave a review


supersnelle en flexibele bediening!
rating
flexibel naar bestelling toe en na 2 dagen al gekregen in Belgie
Kathelyne L.17/09/2018
snelle levering
rating
Was op 2 dagen in Belgie geleverd
Willy G.12/09/2018
rating
Goed assortiment goede levering
Pim V.09/09/2018
Prima
rating
Prima shop.
Gianni V.04/09/2018
Overzichtelijke site
rating
Overzichtelijke en duidelijke site en de nazorg is ook goed geregeld. Bedankt. Mvg. Henri de Kort.
Henri d.30/08/2018
Super
rating
Ik ben tevreden mijn bestelling is vlot geleverd
Petra K.29/08/2018
Oops
rating
Not arrived yet
Gerald B.23/08/2018
Goed assortiment (weinig rotzooi), snelle levering
rating
Bij veel andere webshops moet je door de troep waden voordat je de leuke handige dingen tegenkomt. Dat valt hier heel erg mee en daar onderscheidt deze webshop zich mee.
F. Z.23/08/2018
Duidelijk en snel
rating
Informatie over de levertijd was helder Deze veer was correct verpakt en snel geleverd via KPN briefpost. Een andere veer die ik bestelde kwam via Sandd en deed er iets langer over. Ik denk toch dat ik daarom volgende keer via pakketpost zal bestellen.
Joost E.22/08/2018
Goede eerste ervaring
rating
Recent voor de eerste maal producten besteld bij Wood and Tools. De uitgebreide, heldere website bood een zeer ruim assortiment en leidde snel tot de gewenste producten. Bestelling was snel afgerond en levering volgde direct. De verpakking bleekt stevig en zorgvuldig te zijn.
Koos V.21/08/2018
Uitgebreid assortiment.
rating
Overzichtelijk
Anton S.09/08/2018
Prima
rating
Duidelijke website en snelle levering
Diederik W.06/08/2018
Kennismaking Wood en Tools
rating
Producten zijn duidelijk afgebeeld en goed te vinden.
Rein G.31/07/2018
Gemakkelijk en ensle
rating
Zeer toegankelijk en prima zoekfuctie
Hans V.23/07/2018
Ruim assortiment
rating
Ruime keuze in het kleine materiaal, dat je vrijwel nergens anders op een adres vind. Presentatie een beetje rommelig.
Jos R.23/07/2018
Prima
rating
Zo van prima klantbehandeling, ook voor een relatieve kleine order
Johan V.08/07/2018
Redelijk
rating
Snelle, correcte levering. Info vooraf dat het pakket door de brievenbus past had wel prettig geweest.
Pjotr B.05/07/2018
Duidelijk
rating
Geen
A J B.04/07/2018
zeer goed
rating
vlotte bestelling & betalings mogelijkheden !
Luc R.02/07/2018
Te weinig kennis van uw shop
rating
Een product besteld dus eigenlijk geen mening over de shop
Anno J.02/07/2018
Wood and Tools - Average rating: 9.3/10 - Number of reviews: 205
Showing 1 - 20 of 0 items

Categories